Executive Bob este cea mai cautata tunsoare de toamna

Pregatit pentru a fi stilul de toamna si deja popular, look-ul executiv confera stralucire si finete bobului, care, in forma sa cea mai traditionala, are o singura lungime.

Intrebati orice femeie eleganta si va va spune ca si-a stabilit o “uniforma” pentru a face din imbracatul in fiecare zi o chestiune simpla. Bob-ul executiv este echivalentul in materie de frumusete al acestei abordari pentru par. Este elegant, minimalist si vorbeste de la sine. Subestimata, dar cu un impact incontestabil, aceasta este o tunsoare care inseamna afaceri.

“Bob-urile, in general, sunt o tunsoare simpla si se preteaza la diferite caractere, stari si stiluri”, spune hairstylistul Luke Hersheson, care explica faptul ca bob-ul executiv nu este neaparat definit de forma sa, ci de starea generala si de finisajul sau. Taiat cu precizie (dar nu prea multa) si fara agitatie, nu vei gasi straturi care sa incadreze fata cu aceasta tunsoare.

“Ceea ce este cu adevarat important pentru o tunsoare ca aceasta este culoarea”, spune Hersheson. “Este vorba despre o singura culoare, pentru a obtine un sentiment de uniformitate. Daca arunci cu balayage sau cu reflexii, incepe sa para prea aranjat. In schimb, este o tunsoare grozava pentru a incerca sa pui in valoare un aspect de culoare all-over.” Acest lucru face, de asemenea, ca intretinerea sa fie mai redusa si mai usor de pastrat un aspect proaspat.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*